Tijdens het pinksterweekend van 3, 4 en 5 juni 2017 zetten kunstenaars drie dagen lang hun deuren open van 12.00 tot 18.00 uur. Kom kijken! We zijn de oudste kunstroute (sinds 1985) in het mooiste stukje van Amsterdam. Alles is op loop/fietsafstand.

Ontdek de kunstenaarsbuurt van Amsterdam
De Westelijke Eilanden vormen in Amsterdam een fascinerende en creatieve buurt op een steenworp afstand van het centrum. Aan deze nieuwe editie van de oudste kunstroute, doen niet alleen gevestigde namen mee, maar ook nieuwe kunstenaars. Het werk is gevarieerd: van klassieke schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken en keramiek tot interactieve installaties, foto´s, video en films. Bekijk hun ateliers of laat je verrassen door de speciale tentoonstellingen en installaties.

Tags

2017

Discussion

Leave a reply